Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 589

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 603

❤️🖤 Bun venit DANIELA TODOR !

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud a transferat-o pe Daniela Todor, de la CSM Roman – grupare care a anunțat de curând că se retrage din Liga Florilor.
🤾‍♀️ Handbalista nascută pe 18 noiembrie 1988 la Râmnicu Vâlcea evoluează pe posturile de inter stânga și coordonator de joc.
Va juca pentru Gloria 2018 cu numărul 18.

🥇 A câștigat în carieră SuperCupa Europei, este semifinalistă de Champions League, campioană a Romaniei și de două ori finalistă în Cupa României. Are totodată și două participări în Cupa EHF.

🚩 A jucat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, HC Zalău, SCM Craiova și CSM Roman.

*** DANIELA TODOR: „Am ales Gloria 2018 Bistrița – Năsăud pentru ca la acest club la care se dorește performanță ! Proiectul propus, dar și echipa (pe multe dintre fete le cunosc) și staff-ul tehnic m-au făcut să vin cu sufletul deschis la Bistrița. Sunt fericita pentru alegerea facută. Abia aștept întâlnirea cu publicul bistrițean”