Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 589

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 603

Ziua bună se cunoaște de dimineață. Începem cu vești bune … Bine ai venit Teodora-Adriana Bloj !

Noul intermediar stânga al Gloria 2018 s-a născut la Târgu Mures.
A început să joace handbal la vârsta de 7 ani și a practicat acest sport timp de peste 10 ani la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Mureș.
La vârsta de 18 ani s-a mutat în Ungaria, unde a evoluat pentru Szeged KKSE și Hódmezővásárhely LKC, iar din 1 iulie 2008, pentru Siófok KC.
În 2012, Bloj a obținut cu Siófok medalia de bronz în campionatul maghiar și s-a clasat între primele 10 marcatoare din prima ligă maghiară.
Pe 3 iulie 2012, Teodora Bloj s-a alăturat echipei de primă divizie TuS Metzingen pentru care a jucat un sezon. În 2014 a jucat pentru echipa germană din divizia secundă HSG Pforzheim.
În aprilie 2015, handbalista s-a transferat în Liga Națională, la clubul SC Mureșul Târgu Mureș din orașul său natal. După retrogradarea, la sfârșitul sezonului, a echipei târgu-mureșene, Teodora Bloj a semnat un contract pe doi ani cu HC Zalău. Din 2017 pana acum a jucat pentru Corona Brasov.

*** Teodora Bloj, valoroasa jucătoare a Gloriei 2018 a declarat: ”Am ales Bistrița pentru că am simțit că cei din conducerea clubului își doresc să fac parte din această echipă.
Mă bucur că voi evolua sezonul viitor sub culorile Gloriei și în fața unui public pe care mereu l-am apreciat.
Mi-aș dori ca finalul sezonului viitor să ne găsească pe un loc care sa ne permită participarea într-o cupă europeană. Acest lucru ar însemna pentru mine un sezon cu adevărat reușit.”

_____________________________________________________

Gloria 2018 are acum două extreme de națională ! Rămâne la echipă – Elena Nicoleta Dinca !

Experimentata extremă stânga a Gloriei 2018 s-a născut la Slatina – judetul Olt. Și-a început junioratul la LPS Slatina. Din anul 2004 Nicoleta a evoluat pe rând la Rapid CFR București, Universitatea Jolidon Cluj, SCM Craiova, Corona Brașov și din sezonul 2017-2018 activează la CSM Bistrița.
Are în palmares medalii de argint și bronz la mondiale universitare și de junioare, dar și multe prezențe în cupele europene. Este finalistă a Challange Cup în sezonul 2006-2007, sfert – finalistă în Cupa Cupelor în sezonul 2007 – 2008, jucând totodată și în faza grupelor în Liga Campionilor, sezonul 2012-2013.
Din data de 16 februarie 2010 e jucătoare de bază a echipei naționale de handbal feminin a României.
Nicoleta Dincă a fost căpitanul echipei naționale de tineret a țării noastre.
A fost desemnată cea mai bună extremă stânga a lumii în 2006, la Campionatul Mondial de tineret din Canada, unde naţionala feminină de handbal a ţării noastre cucerea medalia de bronz.
În palmaresul său mai figurează argintul de la Europenele din Austria (2005), dar şi un alt loc trei la competiţia continentală desfăşurată în Turcia (2007).

*** Nicoleta Dincă: ”Am ales să continui la Bistrița pentru că am întâlnit aici oameni care își doresc enorm sa facă performanță și își apreciează cu adevărat jucătoarele!
Pentru sezonul următor îmi doresc să fiu sănătoasă pentru a-mi putea ajuta echipa.
Vreau ca împreună să avem un parcurs cât mai bun în campionat. Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și susținere ”