Sigilăm poarta ! Bine ai venit Ana-Maria Inculeț !

Sigilăm poarta ! Bine ai venit Ana-Maria Inculeț !

Portarul Ana-Maria Inculeț și-a facut junioratul la LPS Iasi, echipa cu care a obținut două medalii de aur și una de bronz la Campionatul National dar și două titluri de campioană la Olimpiada națională a sportului școlar. Ulterior, a evoluat timp de 4 ani la HC Zalău, echipa cu care a câștigat medalia de bronz în 2017.
În sezonul precedent Ana-Maria Inculeț a fost legitimată la la HCM Slobozia.
A facut parte din loturile de cadete, junioare și tineret ale României cu care s-a calificat la Campionatele Mondiale și Europene.Cel mai bun rezultat al Ana-Mariei a venit în anul 2012 la Campionatul Mondial din Muntenegru când împreună cu echipa a obținut locul 4.
Ana-Maria Inculeț va juca la Bistrița cu numărul 94.

*** Portarul Gloriei 2018 – Ana-Maria Inculeț: ”Am ales să joc la Gloria 2018 Bistrița Năsăud pentru că este o echipa aflată într-un continuu progres și a făcut o figura frumoasă în precedentele sezoanele ale ligii Florilor.
Sunt încrezătoare și îmi doresc sa ajut echipa la îndeplinirea tuturor obiectivelor.
Aștept cu nerăbdare să iau primul contact cu colegele și echipa tehnica dar și cu publicul bistrițean.”

_______________________________________________

Continuă la Bistriţa – Almudena Rodríguez Rodríguez !

Interul dreapta s-a născut în 1993 în Las Palmas Spania. Şi-a dedicat cariera până să vină în România – la CSM Bistriţa, unei singure echipe: Rocasa Gran Canaria.
Internaţională la toate categoriile de vârstă, cu zeci de prezenţe în echipa de senioare a Spaniei, Almudena a fost desemnată în sezonul 2015/2016 cel mai bun inter dreapta din Liga Loterias Bm feminino (prima ligă a Spaniei).
Alături de Rocasa Gran Canaria şi-a trecut în palmares, în sezonul 2013-2014, locul al 2-lea în Liga spaniolă, dar şi medalii de argint în Super Cupa Spaniei şi Cupa Spaniei.
La Campionatul Mondial Universitar din anul 2014 a ocupat locul al 5-lea cu naţionala ţării sale.
În sezonul 2016-2017 a participat în EHF Challenge Cup, competiţie în care a marcat 38 de goluri. Cu 454 de goluri marcate în 104 partide jucate în Liga Loterias, dintre care 132 în cele 21 de partide jucate, Almudena şi-a trecut în palmares şi Copa de la Reina.
A câștigat zilele trecute împreună cu echipa națională a Spaniei medalia de aur la a XVIII-a ediție a Jocurilor mediteraneene.

*** Interul dreapta al Gloria 2018 – Almudena Rodriguez Rodriguez: „Am reînnoit contractul cu echipa din Bistriţa pentru că vreau să cresc ca jucătoare și aici pot face asta. Sper să pot contribui cât mai mult la viitoarele reuşite ale Gloriei 2018. Sunt foarte fericită că pot continua alături de colege mele şi echipa tehnică.
Îmi doresc ca în viitorul sezon competiţional să ne atingem toate obiectivele.”

Gracias por la continuidad Almudena !