Se vând abonamente

Ne-ați susținut din primul până în ultimul minut al fiecărui meci disputat în Liga Florilor
Ne-ați fost aproape atât la bucurie cât mai ales în momentele dificile
Suntem fericiți că am reușit să vă oferim bucuria câștigării medaliei de bronz

Pentru fiecare încurajare, emoție, bucurie și victorie trăită împreună … vă mulțumim ! E o plăcere să jucăm cu sala plină și în fața publicului bistrițean !

 Pentru că susținerea dumneavoastră contează enorm pentru noi și în sezonul următor, am decis ca prețurile abonamentelor și ale biletelor pentru noul sezon să rămână neschimbate.
Un abonament va costa 175 de lei iar un bilet 10 lei. În cazul biletelor, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de o reducere de 50 la sută, pe baza actelor doveditoare.

În perioada 1-5 iulie, între orele 17.00 și 18.00 așteptăm la casa de bilete din incinta Sălii Polivalente suporterii care au deținut abonamente în sezonul precedent, pentru validarea acestora. Aceștia pot opta pentru același loc sau pentru un altul care este liber în sală.
Totodată, vom elibera abonamente și celorlalți suporteri care își doresc să asiste la meciurile Gloriei 2018 utilizând această modalitate de acces în sală, cu exceptia locurilor blocate cu abonamente în sezonul precedent.
Din 6 iulie, locurile din sală vor putea fi rezervate pe bază de abonament, atat la casa de bilete cât si on-line.

‼️Abonamentul include accesul în Sala Polivalentă și la partidele din Cupa EHF și Cupa României.