„Patru meciuri, două victorii și tot atâtea înfrângeri, nu este ceea ce ne-am dorit de la acest turneu.”

🔊Eugen V Cosma, director CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: „Patru meciuri, două victorii și tot atâtea înfrângeri, nu este ceea ce ne-am dorit de la acest turneu.
Stresul testelor, așteptarea rezultatelor, propria incertitudine, neîncrederea față de ceilalți, absentele din lot și superficialitatea și-au spus cuvantul.
Este dificil să joci patru partide în șase zile, să stai „închis” în hotel și să ieși doar la meciuri și antrenamente, cu presiunea și frica permanentă de a nu te infecta sau mai grav, de a-i infecta pe ceilalți și mereu cu gândul în altă parte decât la handbal.
Le mulțumim tuturor suporterilor pentru încurajări, mesaje, critici și îi asigurăm că sunt extrem de importanți pentru noi.
#EchipaDeSufletABistritenilor are permanent nevoie de suporteri, am simțit lipsa lor din tribune.
Îmi pare rău că nu i-am putut face mândri de noi, pandemia a învins atunci când credeam mai puțin că vom avea cazuri de sportivi pozitivi în echipă și a destabilizat grupul. Am simțit că suntem într-o continuă vânătoare, “oare cine urmează?”, mereu pe fază când cineva din grup avea vreo reacție similară simptomelor Covid-19.
Este adevărat că și alte echipe au fost în situații asemănătoare, nu caut scuze pentru insuccesul nostru, însă simt nevoia să explic cum se simte totul în această perioadă.
Vom face o analiză serioasă a prestației noastre de la acest turneu și vom lua masuri acolo unde se impun.
În cursul zilei de astăzi vom efectua testarea Covid-19 și în funcție de rezultatul testelor vom continua pregătirea în ritm susținut pentru a putea participa săptămâna viitoare la următorul turneu.”