Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 589

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 603

  ÎNVĂȚĂM DE LA CEI MAI BUNI

Preparatorul fizic și analistul video al FC Barcelona se află săptămâna aceasta la Bistrița. Ei participă la antrenamentele echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, vor sta de vorbă cu membrii staff-ului tehnic și le vor dezvălui acestora metodele lor de pregătire.

Roger Font Ribas este preparatorul fizic al FC Barcelona din 2007, având o bogată experiență în domeniu. De curând, a fost unul dintre lectorii Congresului mondial de pregătire fizică.
La răndul său, Jordi Rosell Pou e unul dintre cei mai apreciați analisti video din Europa.

***În această perioadă se poartă discuții între secțiile de handbal ale CS Gloria 2018 și FC Barcelona în vederea unei colaborări viitoare.

Marius Pintea, director CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: ”E o mare bucurie pentru noi că avem șansa să învățăm de la cei mai buni. Suntem onorați și totodată privilegiați că profesioniștii Barcelonei vin la Bistrița pentru a ne dezvălui din experiența lor”.