Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 589

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 603

Hai la sală !

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă duminică de la ora 17.30 în compania ACS Corona Brașov. Partida de la Sala Polivalentă din Bistrița contează pentru etapa a V-a a sezonului competițional 2018-2019 al Ligii Florilor.

 Echipa de suflet a bistrițenilor vine după două victorii și două înfrângeri. Jucătoarele antrenate de Horațiu Pașca au câștigat ambele partide disputate pe teren propriu, în prima etapă cu CSM Roman ( 30-25 ) și în etapa a III-a cu CSU Cluj Napoca (27-23). Gloria 2018 a fost învinsă în meciurile disputate în deplasare la Cisnădie (22-21) și  Slatina (22-18).

 După disputarea primelor patru etape, echipa de suflet a bistrițenilor se află pe locul 9 în clasament cu 6 puncte, la doar un punct distanță de Corona Brașov, aflată pe 4 cu 7 puncte.
Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.

Avem nevoie de susținerea fiecăruia dintre dumneavoastră !
Fii alături de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud !
Baftă fetelor !