Gloria 2018 se impune în fața SCM Craiova și urcă pe 5 în Liga Florilor MOL!

⚽️ Au marcat pentru Gloria 2018: Nicoleta Dincă – 7 goluri, Almudena Rodriguez – 6, Andra Moroianu 5, Mariana Costa 4, Dziyana Ilyina – 2, Natallia Vasileuskaya – 1, Laura Pristăvița – 1, Szilvia Szabo – 1, Natallia Savchyn – 1
Felicitări fetelor!
🔊 NICOLETA DINCĂ, extremă stânga: „Sunt mândră de echipă, împreună am făcut un meci senzațional! Sper să o ținem în continuare tot așa. Mă bucur foarte mult că am obținut victoria după un meci care nu ne-a avantajat deloc. Sper să creștem de la meci la meci și dacă e posibil …vrem să câștigăm toate partidele până la finalul sezonului.”
🔊 HORAȚIU PAȘCA, antrenor principal: „Mă bucur din suflet că am reușit să trecem peste șocul din runda trecută când am pierdut neprogramat cu ultima clasată. Mă bucur de asemenea că am reușit să ne adunăm și să demonstram că avem caracter. Sper din tot sufletul ca această victorie să mai îndulcească supărarea suporterilor noștri din etapa trecută. Lumea are motive să aibă încredere în noi! Am avut astăzi o reacție de orgoliu și chiar dacă în prima repriză ne-am descurcat puțin mai greu pe faza de atac ne-am găsit cadența în a doua. Am controlat meciul de la un capăt la altul și am câștigat un meci important împotriva unei contracandidate. Le felicit pe fete pentru victorie! Urmează pentru noi o luna de pauză, ar fi trebuit să jucăm cu Chișinău Criș, dar echipa s-a retras. Vom juca abia în 24 martie. Tot jocul asta în salturi face foarte greu de controlat programul. Sper ca perioada aceasta de pauză să fie benefică pentru noi. Sper ca fetele care pleacă la loturile naționale să se întoarcă sănătoase și de ce nu… calificate la Jocurile Olimpice.”