Gloria 2018, din nou în sală

Handbalistele CS Gloria 2018 BN s-au reunit în această după-amiază pentru un prim antrenament după vacanță.
Au fost prezente la reunire 16 jucătoare, Mariana Costa, Darly Zoqbi de Paula, Andreea Tetean și Andra Moroianu lipsind din diverse motive. Ele se vor alătura lotului în perioada următoare.

Pentru echipă, urmează un cantonament la mare și apoi mai multe meciuri de pregătire. Lotul este coordonat în continuare de staff-ul tehnic format din Horațiu Pașca – antrenor principal, Radu Moldovan – antrenor secund, Lucian Andreieș – preparator fizic, Cătălin Rațiu – fizioterapeut și Alexandru Chiuzan – maseur.

 Daniela Rațiu: ”Ne așteaptă un an competițional foarte greu. Sper să începem cu dreptul campionatul și să câștigam în Cupa EHF„.

 Laura Pristăvița: ”Ne dorim să fim sănătoase și să avem rezultate cât mai bune”.

Ștefania Lazăr: ”Îmi doresc alături de Gloria un loc cât mai bun în clasamentul Ligii Florilor.”

Marius Pintea, director CS Gloria 2018 BN: ”Obiectivul nostru pentru anul acesta este să facem lucrurile pas cu pas și să le facem cat mai bine posibil.”


Emil Radu Moldovan, președinte CJ BN: ”Rezultatul obținut la finalul sezonului trecut obligă. Noi avem obligația în calitate de principal finanțator să găsim soluții pentru a asigura echipei toate conditiile pentru performanță. Sunt foarte încrezător, sper ca fetele să fie sănătoase și sunt convins că vom face o figură frumoasă. Pe 1 august va avea loc licitația pentru noul Complex Sportiv.”

Horațiu Pașca: ”Am lotul pe care mi l-am dorit. Campionatul va fi unul mai complicat decât cel de anul trecut pentru ca echipele s-au întărit. Pornim la drum cu foarte multă încredere. O stare de normalitate ar fi clasarea pe un loc care să ne permită din nou prezența în Cupele Europene. Mă bucur că avem ocazia să oferim publicului meciuri internaționale.”

De astăzi începe munca…
Emoția, bucuria, motivația, determinarea, răbdarea, încrederea, forța și curajul ne vor însoți și în acest sezon…