Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 589

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gloriaro/public_html/wp-content/plugins/alc-advanced-posts/alc-advanced-posts.php on line 603

DEZVOLTĂM HANDBALUL JUVENIL

      Reprezentanții Clubului sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud, ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Liceului cu Program Sportiv, Asociației Județene de Handbal și Inspectoratului Școlar Județean s-au întâlnit astăzi pentru a pune bazele unei strategii de dezvoltare a handbalului juvenil în Bistrița Năsăud.

Consiliul Județean Bistrița Năsăud, forul în subordinea căruia se află clubul nostru a fost reprezentat la discuții de vicepreședintele Vasile Puica și directorul economic Teofil Cioarbă.

În urma analizei făcute de directorul Gloriei 2018 Marius Pintea împreună cu domnii Florian Constantin, Mircea Gătej, Deak Zoltan și Radu Pelin s-a conturat un plan de dezvoltare al handbalului pentru următorul an. El va fi finalizat în luna ianuarie 2018.

 

Marius Pintea, director CS Gloria 2018 BN: ”Le mulțumesc celor prezenți la această sedință de lucru pentru deschiderea pe care o au pentru dezvoltarea handbalului în județul Bistrița Năsăud. În paralel cu evoluția echipei de senioare a Gloriei 2018 ne vom îndrepta împreună atenția și energia pentru a dezvolta handbalul la nivel de copii și juniori, cu atât mai mult cu cât Bistrița a avut mereu rezultate la acest nivel”.