DANIELA TODOR continuă alături de Gloria 2018 !

Coordonatorul de joc Daniela Todor are un contract activ cu CS Gloria 2018 BN și va juca pentru echipa de suflet a bistrițenilor și în sezonul următor.
Cea mai recentă performanță a experimentatei jucătoare a fost obținută alături de clubul nostru la finele sezonului competițional 2018-2019: locul III în Liga Florilor și medalia de bronz.

Daniela Todor: ”Faptul că munca în echipa ne-a adus o satisfacție uimitoare la sfârșitul sezonului mă face să îmi doresc să retrăiesc aceeași senzație și anul viitor. Mulțumesc tuturor celor ce ne susțin indiferent de momentele prin care trecem! Mulțumesc Peluza Albastră! Sper din suflet să vă bucurăm cu cât mai multe meciuri în cupele europene și un parcurs bun în campionat!.”

Handbalista din Râmnicu Vâlcea a câștigat în carieră Super Cupa Europei, este semifinalistă de Champions League, campioană a României și de două ori finalistă în Cupa României. Are totodată și două participări în Cupa EHF, una la Campionatul european și o alta la Campionatul mondial.
A jucat în carieră la Oltchim Râmnicu Vâlcea, HC Zalău, SCM Craiova și CSM Roman.
Cu naționala de junioare, Daniela a obținut medalia de argint la Campionatul european.
Este medaliată cu aur, argint și bronz la nivel de junioare (Oltchim Râmnicu Vâlcea și Energetic Râmnicu Vâlcea) și cu bronz în sezonul recent încheiat al Ligii Florilor alături de Gloria 2018.

Mulțumim Daniela !