Campioana NATALLIA VASILEUSKAYA va juca pentru Gloria 2018 !

Medaliată cu aur în actuala ediție a Ligii Florilor și cu argint în Cupa României, Natallia a semnat cu CS Gloria 2018 BN și va juca la Bistrița în următoarele două sezoane.

Natallia Vasileuskaya, inter dreapta: ”CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud este una dintre echipele care aspiră la titlu în România. Sunt bucuroasă că voi juca la Bistrița. Voi încerca să ajut cât mai mult echipa pentru a ne îndeplini toate obiectivele. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu publicul bistrițean. ”

Natallia Vasileuskaya are 28 de ani. Este născută în Zelva, Regiunea Hrodna – Belarus.
A început să practice handbal la Școala Sportivă pentru Tineret din Zelva, continuându-și apoi cariera la Horodniceanka Hrodna (locul II în 5 sezoane consecutive), ESBF Besançon și Chambray Les Tour.
Au urmat un an petrecut în Rusia la Kuban Krasnodar (medalia de bronz și Cupa) și unul în Ungaria la Békéscsabai Előre NKSE.
În ultimele două sezoane a evoluat în Romania pentru HCM Râmnicu Vâlcea, ulterior SCM Râmnicu Vâlcea, echipa cu care a câștigat medalia de argint în sezonul trecut și pe cea de aur în actuala ediție de campionat.
Totodată are în palmares Supercupa României (2018) și medalia de argint în Cupa României ( sezonul 2017-2018).
Deține 4 medalii de argint precum și Cupa în campionatul din Belarus, o medalie de argint în Cupa Rusiei și două medalii de argint în Liga Florilor.
Este componentă a echipei naționale a Belarusului.

Добро пожаловать / Bine ai venit Natallia !