Andra Moroianu a semnat cu Gloria 2018 BN

Extrema dreaptă a naționalei de tineret a României vine la Bistrița. Constănțeanca în vârsta de 19 ani este una dintre cele mai valoroase tinere jucătoare ale României. Handbalista a semnat un contract valabil doi ani cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Andra Moroianu:”Am semnat cu Gloria 2018 Bistrița Năsăud deoarece echipa are potențial și îmi doresc foarte mult să cresc lângă viitoarele mele colege. Este o echipă frumoasă, cu jucătoare valoroase. Îmi doresc să am evoluții bune, pentru a putea ajuta cât mai mult echipa și a ne îndeplini obiectivele. Abia aștept să mă întâlnesc cu publicul bistrițean.”

Extrema dreapta a început handbalul la vârsta de 10 ani la CSS 1 Constanța, acolo unde a făcut și junioratul. În 2016 a ajuns la Centru Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, unde a jucat timp de doi ani, un an la junioare și unul la nivelul Diviziei A, activând în paralel și pentru CSS 1 Constanța.
În sezonul competițional care se încheie, Andra Moroianu a jucat pentru CS Universitatea Cluj.

În 2015 a fost pentru prima dată selecționată la lotul național de cadete, un an mai târziu venind și a doua convocare, dar și participările la FOTE de la Gyor, Campionatul European din Slovacia, Jocurile mediteraneene din Tunisia și mai multe meciuri amicale în diferite țări. Tot în 2016 a fost componentă a lotului de Beach Handball al României, fiind participantă la două campionate europene în Portugalia respectiv Croația.
Andra Moroianu a participat în 2018 la Campionatul Mondial Școlar din Qatar. În martie 2019 a venit și convocarea la lotul B al României, Andra participând alături de tricolore, la Baltic Cup în Polonia.

Medalie de aur-Tunisia 2017
Medalie de argint-Gyor (FOTE) 2017
Campionatul național de junioare Beach Handball – medalie de aur (2017-2018)
Locul II (2018) la primul EBT din România ( Baia Mare )