ANA MARIA INCULEȚ continuă alături de Gloria 2018 !

Valorosul portar are un contract activ cu echipa de suflet a bistrițenilor și va juca pentru Gloria 2018 și în următorul sezon competițional.
Sportiva a evoluat și în sezonul 2018-2019 pentru Gloria 2018, alături de care a câștigat medalia de bronz obținută în urma clasării echipei pe locul III în Liga Florilor.

Ana Maria Inculeț: ”Sunt fericită că voi continua să joc la Bistrita. Îmi doresc să fiu sănătoasă și împreună să avem un parcurs excelent în următorul sezon competițional, cu evoluții cât mai bune atât în Liga Florilor cât și în Cupa EHF. Abia aștept să maă reîntâlnesc cu publicul bistrițean și să ne bucurăm împreună de rezultate.”

Portarul Ana-Maria Inculeț și-a facut junioratul la LPS Iasi, echipa cu care a obținut două medalii de aur și una de bronz la Campionatul National dar și două titluri de campioană la Olimpiada națională a sportului școlar. Ulterior, a evoluat timp de 4 ani la HC Zalău, echipa cu care a câștigat medalia de bronz în 2017.
În sezonul precedent Ana-Maria Inculeț a fost legitimată la la HCM Slobozia.
A făcut parte din loturile de cadete, junioare și tineret ale României cu care s-a calificat la Campionatele Mondiale și Europene. Cel mai bun rezultat al Ana-Mariei a venit în anul 2012 la Campionatul Mondial din Muntenegru când împreună cu echipa a obținut locul 4.
Este medaliată cu bronz în Liga Florilor cu CS Gloria 2018 BN.

Mulțumim Ana Maria !