Acreditări de presă pentru meciurile din grupele Cupei EHF

Clubul Sportiv ’’ Gloria 2018’’ Bistrița-Năsăud invită instituțiile mass-media să acrediteze jurnaliștii care doresc să participe la meciurile din grupele cupei EHF desfășurate în Sala Polivalentă Bistrița, în calitate de reprezentanți ai acestora.

Cei care o vor face, vor fi invitați și vor putea participa oficial la conferințele de presă organizate, vor avea acces și loc rezervat în Sala Polivalentă, dar și permisiunea de a realiza fotografii din spațiul destinat fotografilor în timpul meciurilor.

Adresăm această invitație din respect pentru dumneavoastră, reprezentanții mass-media, dar și din respect pentru publicul consumator de informație.

Click aici pentru a descărca: FORMULAR_ACREDITARE_MASS-MEDIA_CS GLORIA 2018 BN – grupe CUPA EHF

După ce descărcați și completați formularul, îl puteți depune la sediul Clubului Sportiv ’’ Gloria 2018’’ Bistrița-Năsăud din Bistrița, Piața Petru Rareș, nr. 1-2 sau îl expediați scanat la adresa de e-mail: office@gloria2018.ro, până la data de 06.01.2020 inclusiv. Ulterior vi se va elibera Legitimația de acreditare.

Vă mulțumim pentru susținerea și atenția acordate activităților în care au fost angrenați sportivii Clubului Sportiv ’’ Gloria 2018’’ Bistrița-Năsăud !