🔴⚫LUPTE GRECO-ROMANE 𝗕𝗢𝗚𝗗𝗔𝗡 𝗦̦𝗢𝗟𝗗𝗘𝗥𝗘𝗔 luptă mâine în recalificările pentru medalia de bronz!

🔴⚫LUPTE GRECO-ROMANE
𝗕𝗢𝗚𝗗𝗔𝗡 𝗦̦𝗢𝗟𝗗𝗘𝗥𝗘𝗔 luptă mâine în recalificările pentru medalia de bronz!
🤼‍♂️Sportivul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, component a lotului național al României a pierdut astăzi la diferență de puncte meciul din optimile de finală ale Turneului internațional ”Ion Cornianu & Ladislau Simion” cu campionului Greciei – Tsiovolos Apostolos. Bogdan a luptat bine însă nivelul înalt de pregătire al sportivului grec și-a spus cuvântul. Va avea o noua șansă să ajungă în semifinală la recalificările de mâine dimineață.
🎙𝗕𝗼𝗴𝗱𝗮𝗻 𝗦̦𝗼𝗹𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮: „Este o onoare să lupt la un nivel atât de înalt, la o categorie la care participa 10 sportivi de talie mondială. Îmi doresc să am o zi bună și să produc surpriza. Hai Gloria! Hai România!”
🔝Competiția se desfășoară la toate cele trei stiluri de luptă: lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine, intrând pe saltea sportivi din toată lumea, inclusiv campioni olimpici, mondiali și europeni.
▪️Turneul din perioada 18-20 august din Sala Polivalentă din București reuneste peste 300 de sportivi de top din 38 de țări. Acesta este ultimul înaintea mondialelor de seniori de la Belgrad din luna septembrie.
👏Mult succes, Bogdan!