🔴⚫FOTBAL FEMININ Declarații înainte de debutul echipei de fotbal feminin

🔴⚫FOTBAL FEMININ
Declarații înainte de debutul echipei de fotbal feminin a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud în Liga 1:
🎙 𝗠𝗜𝗛𝗔𝗘𝗟𝗔 𝗠𝗘𝗥𝗟𝗔𝗡, căpitan: „Așteptăm cu nerăbdare debutul în Liga 1. Sunt convinsă că va fi un campionat echilibrat, cu rezultate imprevizibile. Vom da totul pe teren la fiecare meci, știm că nu va fi ușor dar suntem pregătite pentru ceea ce urmează. Ne-am antrenat bine iîn perioada pre-competițională și așteptăm ca acest lucru să se reflecte în teren. Jucătoarele care ni s-au alăturat în această perioadă s-au integrat foarte bine și am încredere că împreună vom conta în Liga 1. Cred ca forță grupului ne va da motivația necesară să ne realizăm obiectivele.”
🎙 𝗖𝗔̆𝗟𝗜𝗡 𝗦𝗩𝗢𝗕𝗢𝗗𝗔: ”Formatul Ligii 1 din acest an este unul atractiv și va evidenția cele mai bune echipe. Campionatul va fi mult mai puternic pentru că fiecare lot s-a întărit, echipele sunt mai echilibrate valoric, rezultatele fiind acum imprevizibile.
Cred și îmi doresc ca echipa de fotbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud să aibă un cuvânt important de spus în acest sezon. Am avut o campanie de achiziții reușită, jucătoarele noi integrându-se repede în echipă. Am încredere că fetele vor fi concentrate, determinate, vor aborda fiecare meci cu atenție și peste toate… vor face performanță. Ne dorim ca la final de sezon să ne situăm pe podiumul Ligii și să obținem o medalie. Mulțumim conducerii clubului, a Consiliului Județean, sponsorilor și suporterilor pentru susținere, contează enorm pentru noi.”
🔜În prima etapă a Ligii 1 de fotbal feminin primim vizita ACS Ladies Târgu Mureș. Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 15.30 pe terenul Bazei Sportive Gloria, strada Aerodromului nr 33.