🔴⚫FOTBAL FEMININ Bun venit, 𝗡𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗠𝗨𝗡𝗧𝗘𝗔𝗡𝗨!❤🖤

🔴⚫FOTBAL FEMININ
Bun venit, 𝗡𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗠𝗨𝗡𝗧𝗘𝗔𝗡𝗨!❤🖤
🥅CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a obținut semnătura unui valoros portar cu experiență în campionatele din Rusia, Belarus, Spania și România dar și o carieră impresionantă, inclusiv cu participări în Liga Campionilor.
Natalia Munteanu s-a alăturat echipei feminine de fotbal și va apăra poarta Gloriei 2018 începând din martie, odată cu reluarea campionatului.
🎙𝗡𝗮𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 𝗠𝘂𝗻𝘁𝗲𝗮𝗻𝘂: ”Mă simt bine la Bistrița, îmi place proiectul de aici și abia aștept să joc pentru Gloria 2018. Îmi doresc să contribui la reușitele echipei și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”
🏆Natalia Munteanu a jucat începând cu anul 2007 pentru echipele Moldova-03 (Ungheni), Goliador (Chișinău), Tiraspol (Tiraspol), Nadejda-Dnepr (Belarus), Doncianca (Rusia), Neman (Belarus) și Smedjebacken (Sweden). În 2019 s-a transferat în România, la Universitatea Galați pentru care a jucat un sezon. A urmat apoi Dinamo BGUFC (Belarus), FC Minsk (Belarus) și PM Friol (Spania).
A fost componentă a loturilor naționale ale Republicii Moldova atât la nivel U17, U19 cât și la senioare.
A câștigat campionatul și Cupa Moldovei, de două ori Cupa și tot de atâtea ori campionatul din Belarus și SuperCupa din Belarus.
În 2020 și 2021 a fost declarată ”Cel mai bun portar” în Belarus iar în 2019, 2020 și 2022 – ”Cel mai bun jucător” al Republicii Moldova.
Are participări în Liga Campionilor, alături de Agarista Aneni noi și Dinamo BGUFC.
👏Mult succes, Natalia!