🔴⚫️TENIS DE MASĂ

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
Echipa de tenis de masă a Gloriei 2018 atacă promovarea în SuperLiga ACASĂ, la Bistrița!
🏓 𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗹𝗮𝗶𝗮𝗻, 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 și 𝗔𝗻𝗮 𝗕𝗮𝗿𝗯𝘂, pregatite de antrenorii 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗲𝗹𝗮 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗳 și 𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮 joacă în acest sfârșit de săptămână în Campionatul National Seniori Feminin Divizia A.
🔜Vineri de la ora 9.00 întâlnim CSM Craiova, de la ora 11.00 CSM Constanța I și de la ora 16.30 CSM Constanța II. O zi mai târziu, servim pentru victorie de la ora 9.00 în fața CSM Medias, urmând ca de la ora 11.00 să întâlnim CSM Slatina și de la ora 16.30 – CSM Cluj Napoca. Duminică, de la ora 9.00 vom juca în compania CS Farul Constanța.
🎙𝗠𝗶𝗵𝗮𝗲𝗹𝗮 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗳, antrenor: ”Ne bucurăm că organizăm la Bistrița turul Campionatului Național echipe seniori divizia A și B feminin. Va fi o competiție solicitantă care se va desfășura pe parcursul a trei zile, cu o primă zi “de foc”. Vineri vom întâlni trei formații puternice – principalele contracanditate la promovarea în Superligă. Bineînțeles ca și celelalte meciuri sunt la fel de importante și vom aborda fiecare partidă cu concentrare maximă. Sperăm la final când tragem linie să fim acolo unde ne dorim, adică să luăm o opțiune serioasă pentru promovare. Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne sustineți.”
▪️Competiția are loc între 13-15 octombrie în Sala Polivalentă din Bistrița!
Haideti să îi susținem împreună pe sportivii Gloriei 2018!
Intrarea este LIBERĂ!
#CSGloria2018BN