🔴⚫️TENIS DE MASĂ Evoluții bune pentru Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
Evoluții bune pentru Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan în proba de simplu feminin de la Campionatul Național Individual de Seniori de la București!
🏓Tania Plaian a învins-o în șaisprezecimi cu scorul de 4-1 pe Yvette Farkas; în optimi cu 4-2 pe Elena Zaharia și în sferturi cu 4-2 pe jucătoarea Adina Diaconu. A fost învinsă din păcate, în semifinală de Bernadette Szocs (scor 2-4) și astfel a câștigat medalia de bronz.
🏓La rândul său, Ioana Sîngeorzan a trecut în șaisprezecimi cu 4-0 de Daniela Barzoi și în optimi cu 4-1 de Adela Strună. Parcursul său în proba individuală s-a oprit în sferturile competiției când a fost învinsă de Eliza Samara cu 4-3.
🔊𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗹𝗮𝗶𝗮𝗻: ”Această medalie înseamnă extrem de mult pentru mine. Sunt mulțumită că munca pe care am depus-o zilnic – ore întregi începe să dea roade. Am fost aproape să joc finala, am avut o revenire frumoasă însă din păcate experiența și-a spus din nou cuvântul. Sunt fericită, mulțumesc clubului pentru susținere dar și tuturor celor care au fost alături de mine și la bine, dar mai ales la greu.”
🔊𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮̆, antrenor: ”Suntem multumiți de prestația fetelor la această competiție, mai ales că la startul acesteia nu porneam ca favoriți. Jocul bun, atitudinea și dăruirea de la antrenamente ne face să credem că sportivii noștri vor avea un cuvânt de spus și în rândul seniorilor. Mulțumesc CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și tuturor celor care cred în noi pentru susținere și implicare.”
🔊𝐌𝐢𝐡𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐒̦𝐭𝐞𝐟𝐟, antrenor: ”Suntem bucuroși că munca pe care o depunem împreună cu sportivii începe să se vadă. Aceste medalii și meciuri bune vin să confirme că suntem pe drumul cel bun. Mulțumesc clubului, Consiliului Județean și tuturor celor care ne sunt aproape. Îi felicit pe toti pentru rezultate și suntem optimiști pentru viitor.”
🥉Vă reamintim că sportivii Gloriei 2018 au obținut trei medalii de bronz la Campionatul Național Individual de Seniori de la București, prin Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan la dublu feminin; Ioana Sîngeorzan alături de Rares Șipoș la dublu mixt și Tania Plaian la simplu feminin.
Felicitări

tuturor!

sursa foto: FRTM