🔴⚫️TENIS DE MASĂ Campioni naționali!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
Campioni naționali!
🏓Jucătoarea Gloriei 2018 Ioana Sîngeorzan și partenerul ei de la CSA Steaua Eduard Ionescu s-au impus în competiția de dublu mixt din cadrul Campionatului Național de Tineret. Cei doi au avut un parcurs fără greșeală la competiția găzduită în aceste zile de de sala de tenis de masă ”Gheorghe Bozga” din Bistrița. Ioana și Eduard au trecut în semifinală de principalii favoriți ai competiției Elena Zaharia – Darius Movileanu cu scorul de 3-2 după un meci extrem de disputat după care au învins în finală campionii europeni U21 Andrei Istrate – Camelia Mitrofan cu scorul de 3-1.
🔊Ioana Sîngeorzan, campioană națională: ”Mă bucur mult că am reușit să câștig acest titlu alaturi de Edi. Am avut un parcurs bun și am reușit să ne completăm foarte bine.”
🔊Alex Dincă, antrenor: “Ne bucură succesul Ioanei si a lui Eduard, jocul prestat dându-ne încredere pentru proba de simplu care se va juca în această după-amiaza. Îi felicit pe ambii jucatori pentru această performanță și sperăm ca în continuare să îi facem mândri pe cei care ne sunt aproape și iubesc tenisul de masă.”
👏Felicitări!
#CSGloria2018BN