🔴⚫️TENIS DE MASĂ 🥉Medalie de bronz pentru Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan în proba de dublu feminin!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
🥉Medalie de bronz pentru Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan în proba de dublu feminin!
🏓După ce Ioana Sîngeorzan și Rareș Șipoș au urcat pe treapta a treia a podiumului în proba de dublu mixt a Campionatului Național Individual de Seniori de la București, seara ne aduce încă o medalie de bronz.
Fetele noastre au trecut în optimi de finală, cu scorul de 3-1 de perechea formata din Elena Oprea – Ana Barbu și în sferturi cu 3-o de perechea Andreea Baiasu – Ioana Baiasu. Tania și Ioana au pierdut mai apoi cu 2-3 semifinala cu Bernadette Szocs – Eliza Samara.
🔊𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗹𝗮𝗶𝗮𝗻: ”Sunt mândră de noi și rezultatul nostru. Din prima clipă am avut chimie la această probă și de fiecare dată când am jucat împreună cu Ioana am avut rezultate pozitive. Am fost la un pas să jucam finala dar experiența adversarelor și-a spus cuvântul. Am încredere ca data viitoare va fi mai bine.”
🔊𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻: ”Mă bucur că am reușit să ne completam bine, ca de fiecare dată de altfel. Ne pare rau că setul decisiv din semifinală nu l-am gestionat în favoarea noastră dar suntem mulțumite de parcursul nostru.”
💥Tania Plaian joacă mâine dimineață de la ora 9.40 semifinala probei de simplu feminin în compania sportivei Bernadette Szocs. Meciul poate fi urmărit pe pagina de Facebook dar și pe YouTube -accesând Federația Română de Tenis de Masă.
🔝Cele două sportive sunt pregătite de antrenorii 𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮̆ și 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗲𝗹𝗮 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗳.
👏Felicitări!