🔴⚫️TENIS DE MASĂ 🥉🥉Medalii de bronz la dublu mixt!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
🥉🥉Medalii de bronz la dublu mixt!
Deși nu au făcut echipă, ambele sportive legitimate la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, componente ale lotului național al României au urcat în această seară pe treapta a treia a podiumului Campionatelor Balcanice de Seniori.
𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗹𝗮𝗶𝗮𝗻 a jucat alături de Cristian Chiriță de la CSM Constanța, în timp ce 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 a concurat alături de Alexandru Manole – CS Rapid București.
Perechea Plaian-Chiriță a pierdut în semifinala împotriva echipei din Turcia formată din Ibrahim Gunduz si Ece Harac, care s-a impus cu 3-0 și mai apoi a câștigat competiția. La rândul lor, Ioana și Alexandru au fost învinși de Djilas Nemanja și Bezeg Reka (Serbia), care au câștigat cu scorul de 3-2.
🔜Fetele noastre sunt calificate în semifinale în proba de simplu programată mâine dar și în semifinala la dublu fete. Tania joacă mâine împotriva sportivei Ylmaz Ozge – Turcia iar Ioana o întâlnește pe Camelia Mitrofan – România. La dublu fete, Tania Plaian și Ioana Sîngeorzan joacă semifinala împotriva reprezentantelor Turciei – Ozge Yilmaz/ Ece Harac.
👏Felicitări fetelor! Mult succes în continuare!