🔴⚫️TENIS DE MASĂ 🥇🥇𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, medalii de aur la dublu și dublu mixt!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
🥇🥇𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, medalii de aur la dublu și dublu mixt!
🔝Sportiva CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a urcat astăzi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Campionatului Național Individual U19 de la Arad, prima dată alături de Eduard Ionescu (CSA Steaua) cu care a câștigat proba de dublu mixt și a doua oară împreună cu Elena Zaharia (LPS Constanța), alături de care a triumfat la dublu.
🏅La dublu mixt, cei doi au învins în finală cu scorul de 3-2 perechea formată din Elena Zaharia (LPS Constanța) și Darius Movileanu (CSA Steaua), în timp ce la dublu a învins cu 3-0 alături de Elena Zaharia perechea formată din Bianca Mei-Roșu – Andreea Teglaș, ambele reprezentând LPS Constanța.
🔊𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻, dublă campioană națională U19: “Mă bucur că am reușit să câștig ambele finale disputate astăzi, îmi dau încredere pentru proba de simplu de mâine, unde sper să evoluez la același nivel.”
🔊𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮, antrenor: “Ioana a jucat foarte bine astăzi, a gestionat foarte bine presiunea finalelor și a reușit să le câștige. Mâine jucăm în proba de simplu unde sperăm să menținem același nivel ridicat.
🔜Ioana Sîngeorzan o va întâlni mâine dimineață de la ora 9.00, în sferturile de finală ale Campionatului National Individual U19 pe sportiva LPS Constanța – Andreea Teglaș.
👏Felicitări! Mândri de voi!
Multa baftă în continuare!
#CSGloria2018BN