🔴⚫️TENIS DE MASĂ 𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗩𝗔𝗥𝗘 !!!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗩𝗔𝗥𝗘 !!!
🔝După ce weekend-ul trecut echipa masculină de tenis de masă a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a făcut un pas important promovând în Divizia A, astazi a venit și rândul fetelor – 𝗧𝗔𝗡𝗜𝗔 𝗣𝗟𝗔𝗜𝗔𝗡, 𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡, 𝗔𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗕𝗨 și 𝗕𝗢𝗚𝗗𝗔𝗡𝗔 𝗧𝗥𝗜𝗙𝗨 impunându-se cu 3-1 în fața CSM Constanța.
▪️ În tur, Tania Plaian a trecut de Alina Zaharia cu 3-1 și Elena Zaharia cu 3-2; Ioana Sîngeorzan a învins-o pe Elena Zaharia cu 3-2, în timp ce Ana Barbu a fost învinsă de Denisa Uratu cu 3-2.
▪️ În retur, Tania Plaian a câștigat meciul cu Alina Zaharia cu 3-2 și pe cel cu Denisa Uratu cu 3-o; Ioana Sîngeorzan a trecut de Denisa Uratu cu 3-0 iar Ana Barbu a fost învinsă pe Elena Zaharia cu 3-0.
Toate meciurile s-au jucat la Constanța.
🔊𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮, antrenor: ”Au fost două meciuri intense pe care fetele au reușit să le gestioneze foarte bine atât din punct de vedere tactic cât și tehnic, având atitudinea corespunzătoare pentru a câștiga meciul de baraj împotriva CSM Constanța, o echipă care o are în componență pe campioana europeană Elena Zaharia. Deși meciul s-a jucat pentru promovarea în Divizia A, jocul prestat de cele două echipe a fost la nivel de Superligă, acolo unde ne dorim să ajungem și noi. Ne bucurăm că am reușit să facem primul pas, promovând în Divizia A. Mulțumim pentru susținere Consiliului Județean, Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și tuturor persoanelor care sunt alături de noi în drumul nostru spre marea performanță”.
🔊𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗹𝗮𝗶𝗮𝗻: A fost o zi grea în care am întâlnit o echipă foarte puternică. Știam de la început că o sa fie o luptă greu de câștigat dar am avut o prestatie de echipa profesionistă și totul a decurs cum nu se putea mai bine. Mă bucur că am fost unite la fiecare meci, am fost concentrate și ne-am îndeplinit obiectivul: promovarea în Divizia A. Mulțumim tuturor pentru susținere!”
👏Felicitări echipă! Bravo fetelor!