🔴⚫️TENIS DE MASĂ 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 se oprește în optimile de finală ale WTT Youth Contender Spa din Belgia!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 se oprește în optimile de finală ale WTT Youth Contender Spa din Belgia!
🏓Sportiva legitimată la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud le-a învins în faza grupei, cu acelasi școr 3-0 pe Keimy Anchundia (Ecuador) și Lucie Mobarek (Franța). Pe tabloul principal s-a impus în fața Park Gahyeon (Korea de Sud) cu scorul de 3-2 iar în turul doi în fața Chen Lichen (USA) cu scorul de 3-2.
În optimi de finală a fost învinsă de chinezoaica Qin Yuxuan cu scorul de 2-3.
🏓În întrecerea masculină – WTT Youth Contender, găzduită de Metz (Franța) am fost reprezentați de 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗡𝗮𝗴𝘆. Sportivul nostru a fost învins în primul tur de chinezul Huang Youhao cu scorul de 3-0. În grupă, a trecut de Spyros Sarigiannidis (Olanda) cu scorul de 3-0 și Bilel Zouitene (Algeria) cu 3-2, fiind învins de Nico Thoennnissen (Germania)cu 3-0.
🔊𝗔𝗹𝗲𝘅 𝗗𝗶𝗻𝗰𝗮, antrenor: “A fost un concurs bun pentru Ioana, jocul ei ridicându-se la nivelul competiției – unul foarte ridicat, sportivii asiatici dominând competiția. Sportiva noastră a obținut doua victorii frumoase pe tabloul principal împotriva sportivelor asiatice din Korea de Sud și SUA, pierzând la limită cu sportiva din China. Mă bucură faptul că Ioana este pe o pantă ascendentă. Sunt încrezator că vor veni curând și victoriile împotriva Chinei. La rândul său, Mihai a făcut un joc bun reușind să iasă din grupă, dar a fost învins în primul tur tot de un jucător chinez.”
👏Felicitări!