🔴⚫️TENIS DE MASĂ 𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜̂𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡 este 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗮𝗻𝗮̆ 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻𝗮̆!!!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
𝗜𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗦𝗜̂𝗡𝗚𝗘𝗢𝗥𝗭𝗔𝗡 este 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗮𝗻𝗮̆ 𝗲𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻𝗮̆!!!
🇹🇩Tricolorele au luptat pentru titlul suprem la categoria U19 timp de aproape trei ore și jumătate, revenind spectaculos de la 2-0. Cu multă determinare au adus meciul la 2-2 iar în final s-au impus cu 3-2, devenind campioane europene pe echipe.
Din echipa României au mai făcut parte alături de sportiva CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Adela Strună și Evelyn Ungvari.
🎙𝗔𝗟𝗘𝗫 𝗗𝗜𝗡𝗖𝗔̆, antrenor secund România și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: „Am muncit tot anul pentru acest titlu. Suntem foarte fericiți că a ieșit așa cum ne-am dorit. La 2-0 pentru adversare toată echipa a avut încredere că putem reveni și am făcut-o. Știam că această finală se va juca la acest nivel și am fost pregătiți atât tehnic cât și mental pentru acest lucru. Multumesc tuturor celor care au fost lângă noi pe acest drum lung și ne-au susținut necondiționat!”
După zeci de ore de antrenamente, concentrare, determinare și muncă susținută, Ioana a câștigat în doar două săptămâni, trei titluri balcanice (Grecia) și unul european (Polonia).
🥉Tot în acesta seară a fost premiată și naționala U15 a României, cu 𝗠𝗜𝗛𝗔𝗜 𝗡𝗔𝗚𝗬 – sportivul Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud în lot, care a câștigat bronzul european în întrecerea masculină pe echipe.
🔜Urmează atât pentru Ioana cât și pentru Mihai probele individuale ale Campionatului European de Juniori de la Gliwice. Începând de vineri, ei vor juca atât în competiția de simplu cât și în cea de dublu și dublu mixt.
👏

Felicitări

, Ioana!

Felicitări

, Mihai!

👏Mulțumim, Alex!