🔴⚫️TENIS DE MASĂ 𝗖𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗔𝗡𝗘𝗟𝗘 𝗔𝗨 𝗝𝗨𝗖𝗔𝗧 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗔!

🔴⚫️TENIS DE MASĂ
𝗖𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗔𝗡𝗘𝗟𝗘 𝗔𝗨 𝗝𝗨𝗖𝗔𝗧 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗔!
🏓𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 și 𝗧𝗮𝗻𝗶𝗮 𝗣𝗹𝗮𝗶𝗮𝗻 – sportivele Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud și ale României au jucat astăzi finala probei de simplu. S-au calificat în ultimul act al competiției, după ce le-au învins pe Camelia Mitrofan respectiv Ozge Yilmaz. În finală, Ioana s-a impus cu scorul de 4-1 și a devenit noua campioană balcanică de seniori. La rândul sau, Tania este de astăzi vicecampioană balcanică.
Fetele noastre au urcat împreună pe podiumul balcanic și au demonstrat încă o dată că tenisul de masă românesc și cel bistrițean este unul de calitate.
🎙𝗜𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗦𝗶̂𝗻𝗴𝗲𝗼𝗿𝘇𝗮𝗻 – campioană balcanică de seniori: “Sunt foarte fericită că am câștigat primul meu titlu important la seniori, în proba de simplu. Sunt conștientă că trecerea de la juniorat la seniori nu este ușoară și de aceea voi munci la fel de mult și intens pentru a-mi atinge obiectivele. Mulțumesc tuturor pentru susținere, contează mult pentru mine.”
▪️La dublu feminin, Ioana si Tania au facut pereche. Au fost învinse astăzi în semifinala competiției de reprezentantele Turciei Ozge Yilmaz și Ece Harac.
📍Campionatele Balcanice de Seniori au loc în Albena, Bulgaria.