🔴⚫️TAEKWONDO WT 𝗠𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂𝘁̦, argint la Dracula Open G1!

🔴⚫️TAEKWONDO WT
𝗠𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂𝘁̦, argint la Dracula Open G1!
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a fost reprezentată la competiția internațională găzduită între 27-29 octombrie de Sala Polivalentă din capitală de Monica Petruț, Luiza Bindea, Ștefan Gabriel Agrișan și Amir Dorin Halasu.
▪️ 𝗠𝗼𝗻𝗶𝗰𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂𝘁̦ a concurat la categoria cadeți feminin – 41 kg. Le-a învins pe rând pe Kim Aimee (2-0 pe reprize) și Pefumi Sayaka (2-0 pe reprize), cedând în finală în fața reprezentantei Bulgariei, Peeva Deya.
A câștigat astfel medalia de argint, urcând pe podiumul competiției la această categorie.
▪️ 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 𝗔𝗴𝗿𝗶𝘀̦𝗮𝗻 a concurat la juniori masculin – 78 kg. În primul meci l-a învins pe Szasz Manyhert cu scorul de 2-0 pe reprize. A fost învins în faza următoare a competiției, cu scorul de 9-3 în prima repriză și 10-8 în a doua repriză de Forostiuk Matvii din Ucraina, nereușind să prindă un loc pe podium.
▪️ 𝗔𝗻𝗮 𝗟𝘂𝗶𝘇𝗮 𝗕𝗶𝗻𝗱𝗲𝗮 a evoluat la juniori feminin – 52 kg. A fost învinsă în primul meci cu scorul de 2-0 pe reprize, de reprezentanta Italiei Wenin Maya.
▪️ Sportivului 𝗔𝗺𝗶𝗿 𝗗𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗛𝗮𝗹𝗮𝘀𝘂 nu i s-a prezentat nici un adversar pe categorie.
🔝Sportivii Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud sunt antrenați de 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗠𝘂𝘁𝗶.
La ediția a 12-a a competiției internaționale Dracula Open G1 au participat 1047 de sportivi din 61 de țări, unii din Top 30, campioni continentali și mondiali. România a fost reprezentată de 125 de sportivi.
👏Felicitări tuturor!