🔴⚫️TAEKWONDO Evoluții bune pentru sportivii CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud la Ramus Sofia Open G2!

🔴⚫️TAEKWONDO
Evoluții bune pentru sportivii CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud la Ramus Sofia Open G2!
🇷🇴 Competiția internațională (clasificata G2) din capitala Bulgariei a reunit peste 1350 de sportivi și cadre tehnice de pe 4 continente. România a fost reprezentată de 21 de sportivi și 6 cadre tehnice. 5 sportivi siși un antrenor sunt legitimați la clubul nostru.
🔺️ Ana Luiza Bindea a câștigat categoria cadeți feminin – 41 de kg. În primul meci a întâlnit-o pe Mesic Masa, pe care a învins-o cu scorul de 5-1 iar în semifinală a luptat cu Ninic Tina pe care a învins-o cu scorul de 19-6. În finală, s-a impus cu 2-0 în ultima secundă împotriva sportivei Vasic Milica din Bosnia și Herțegovina.
🔺️ Ana Riti a luptat la categoria juniori feminin – 52 kg. Sportiva noastră a câștigat primul meci prin KO în prima repriză în fața reprezentantei Bulgariei, Palcheva Aleksandra în timp ce în al doilea meci a fost învinsă de favorita numărul 3 Asimi Adiba din Germania, după un meci foarte strâns și frumos.
🔺 ️Mario Raul Filip Mureșanu a luptat în cadrul categoriei juniori masculin – 55 kg. El a câștigat primul meci cu reprezentanul din UAE Elsayed Zeyad Mohamed cu scorul 34-26 și a pierdut meciul pentru medalie cu reprezentantul Germaniei – Enis Calik cu scorul de 19-11.
🔺️ Vlad Ioan Țenghel a luptat la categoria cadeți masculin – 45 de kg. El a câștigat primul meci împotriva sportivului Sidorov Vladimir din Germania cu scorul de 35-3, însă a pierdut în ultimele secunde în fața favoritului numărul 2 al competiției, germanul Gurel Enes cu scorul de 13-10.
🔺️ Mihai Cristian Bura a debutat la seniori în cadrul categoriei – 74 kg. Acesta a fost învins de campionul european Takov Stefan din Serbia.

👏

Felicitări

sportivilor si antrenorului!

Hai Gloria!