🔴⚫️HANDBAL ❤️🖤 𝗡𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗡𝗢𝗦𝗘𝗞 a semnat cu Gloria 2018!

🔴⚫️HANDBAL
❤️🖤 𝗡𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗡𝗢𝗦𝗘𝗞 a semnat cu Gloria 2018!
🔛 Jucătoarea poloneză în vârstă de 24 de ani, câștigatoare a medaliei de argint în EHF Challenge Cup dar și a mai multor cupe și medalii în campionatul Poloniei vine la echipa noastră de la ESBF Besancon din Franța, formație cu care a reușit de curând calificarea în grupele EHF European League. Ea va evolua din sezonul următor pentru Echipa de Suflet a Bistrițenilor, pe postul de inter dreapta.
🔉Natalia Nosek: ”Am simțit că vreau să încerc ceva diferit, mai ales acum cât sunt încă tânără. Îmi doresc să îmi testez calitățile de jucătoare și în altă țară, la alt nivel. Am stat de vorbă cu antrenorul Gloriei 2018 și am aflat direcția pe care și-o dorește pentru echipă. Am avut șansa să joc împotriva Bistriței în EHF Cup când evoluam pentru MKS Lublin – Polonia și am observat puterea acestui club, forța lui în handbal și modul în care toți cei care trăiesc pentru handbal la Bistrița se bucură de acest sport. Aștept cu interes noile provocări, să îmi cunosc colegele și să fac performanță alături de Gloria 2018.”
🏆Natalia Nosek a evoluat în carieră la Alfa Szarow, SMS ZPRP Plock, SPR Pogon Szczecin, MKS Perla Lublin – toate din Polonia dar și la ESBF Besancon – Franța.
Deține medalia de argint în Cupa Poloniei (sezoanele 2018, 2019 și 2021), fiind totodată câștigatoare dar și medaliata cu bronz în Superliga poloneză în 2020 respectiv 2021. Natalia este medaliată cu argint în EHF Challenge Cup în 2019 iar anul acesta a fost finalistă în Cupa Franței. Este componentă a echipei naționale a Poloniei, alături de care a jucat la Campionatele Europene din 2016, 2020 și 2022 și Campionatul Mondial din 2021.
👏 Bine ai venit, Natalia!
#CSGloria2018BN