🔴⚫️FOTBAL FEMININ 🔥𝗥𝗔𝗡𝗜𝗔 𝗞𝗔𝗥𝗔 𝗝𝗢𝗨𝗟𝗜 împarte prima poziție în 𝘁𝗼𝗽𝘂𝗹 𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗹𝗼𝗿 SuperLigii feminine cu încă două jucătoare!

🔴⚫️FOTBAL FEMININ
🔥𝗥𝗔𝗡𝗜𝗔 𝗞𝗔𝗥𝗔 𝗝𝗢𝗨𝗟𝗜 împarte prima poziție în 𝘁𝗼𝗽𝘂𝗹 𝗺𝗮𝗿𝗰𝗮𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲𝗹𝗼𝗿 SuperLigii feminine cu încă două jucătoare!
⚽️Atât atacantul Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud cât și jucătoarele Laura Rus de la Farul Constanța respectiv Dimitra Ivanova – Politehnica Timișoara au înscris în acest sezon câte 15 goluri, din cele 792 din SuperLiga feminină înscrise în cele 104 meciuri disputate.
Per total, în acest sezon echipa noastră a înscris de 87 de ori și a primit doar 16 goluri.
🏟Analiza Federației Române de Fotbal arată că echipa noastră e pe podium la 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶, nu mai puțin de 1700 de fani bistrițeni fiind prezenți în tribune în acest sezon. Gloria este devansată cu doar 60 de spectatori de ocupanta locului secund – Politehnica Timisoara și cu 2020 de cei care susțin Farul Constanța.
🔺Partida decisivă pentru stabilirea echipei care urma să joace în Play Off-ul acestei ediții de campionat, disputată la Bistrița în 3 martie în compania AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, a adunat în tribune 535 spectatori, impunând CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud ca fiind echipa care a înregistrat ”𝗖𝗲𝗮 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂𝗱𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗿𝗲𝘇𝗼𝗻𝘂𝗹 𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿” din acest sezon.
🖋Echipa feminină a fost pe locul 3 în acest sezon în ceea ce privește 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹-𝗠𝗲𝗱𝗶𝗮, doar 25 de postări făcând diferența față de prima clasată – Farul Constanța. Clubul nostru a înregistrat în acest sezon o creștere de la 18.000 la 22.000 urmăritori.
👏Felicitări, Rania! Bravo, echipă!