🔴⚫️FOTBAL FEMININ 𝗛𝗔𝗜 𝗟𝗔 𝗙𝗢𝗧𝗕𝗔𝗟!⚽️

🔴⚫️FOTBAL FEMININ
𝗛𝗔𝗜 𝗟𝗔 𝗙𝗢𝗧𝗕𝗔𝗟!⚽️
👉𝐓𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐞𝐥𝐞 𝐧𝐚̆𝐬𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟎𝟖 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐒𝐄𝐋𝐄𝐂𝐓̦𝐈𝐄 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐢 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟏𝟖 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭̦𝐚-𝐍𝐚̆𝐬𝐚̆𝐮𝐝.
👏Antrenorii noștri Flavius Covrig, Daniela Mureșan și Edvina Ciontoș alături de tehnicianul echipei de senioare Călin Svoboda vor ajunge până la finalul acestui an școlar în 21 de unități de învățământ din județ pentru a se întâlni cu viitoarele noastre jucătoare și a le oferi toate informațiile necesare în vederea înscrierii.
‼️ Vor avea loc selecții în Bistrița, la Școlile gimnaziale 1 și 4, Școlile gimnaziale ”Avram Iancu”, ”Stefan cel Mare” și ”Lucian Blaga”, Colegiile Naționale ”Andrei Mureșanu„ și „Liviu Rebreanu„, Liceul de Arte ”Corneliu Baba”, Școlile gimnaziale din Viișoara și Unirea, Liceele tehnice Agricol și de Servicii dar și la Colegiile tehnice ”Infoel„ și ”Grigore Moisil”.
Totodată, antrenorii vor ajunge și la Școlile generale din Josenii Bârgăului, Livezile, Prundu Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Tiha Bârgăului, Tureac și Mureșenii Bârgăului.
👏Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud!
𝗛𝗮𝗶 𝗹𝗮 𝗚𝗹𝗼𝗿𝗶𝗮!
#CSGloria2018BN