🔴⚫️FOTBAL 🔥Bun venit 𝗝𝗔𝗠𝗘𝗦 𝗔𝗞𝗨𝗚𝗕𝗘 𝗔𝗠𝗔𝗦𝗜𝗛𝗢𝗛𝗨!!

🔴⚫️FOTBAL
🔥Bun venit 𝗝𝗔𝗠𝗘𝗦 𝗔𝗞𝗨𝗚𝗕𝗘 𝗔𝗠𝗔𝗦𝗜𝗛𝗢𝗛𝗨!!
Welcome 𝗝𝗔𝗠𝗘𝗦 𝗔𝗞𝗨𝗚𝗕𝗘 𝗔𝗠𝗔𝗦𝗜𝗛𝗢𝗛𝗨!!
⚽️Întărim atacul echipei noastre cu un jucător belgian în vârstă de 23 de ani, cu experiență în campionatele din Belgia, Spania, Grecia, Croația, Cipru și Macedonia de Nord.
James a ajuns în România, este deja la Bistrița și s-a alăturat lotului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, hotărât să contribuie la promovarea echipei noastre în Liga a 2-a.
🎙𝗝𝗮𝗺𝗲𝘀 𝗔𝗺𝗮𝘀𝗶𝗵𝗼𝗵𝘂: ”Îmi place proiectul de aici, sunt încântat că am semnat cu Gloria 2018 și vreau să evoluez cât mai bine pentru echipă, astfel încât la finalul sezonului să promovăm împreună în Liga a 2-a. Vreau să evoluez ca jucător și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Abia aștept să încep pregătirea!”
▪️ Prima echipă la care s-a legitimat James Amasihohu a fost Anderlecht Yth. din țara sa natală Belgia. A urmat apoi KAA Gent Tineret și Lierse SK U21 – tot din Belgia, după care s-a transferat în Croația la Dugopolje U19 și în Spania la Juventud Sexitana.
A revenit în Belgia pentru un sezon la KV Oostende U21. Și-a continuat cariera în Grecia la Digenis Morfou; Macedonia de Nord la Pobeda Prilep și FK Skopje. Vine la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud de la echipa belgiană Dikkelvenne.
👏Mult succes, James!
#CSGloria2018BN