💥 𝐀𝐍𝐃𝐑𝐄𝐄𝐀 𝐓𝐀̂𝐑𝐒̦𝐎𝐀𝐆𝐀̆ este jucătoarea Gloriei 2018!

❤️🖤Andreea a impresionat prin evoluțiile sale atât publicul cât și specialiștii din handbal, fiind considerată ”vârful„ generației sale.
Ne bucurăm să vă anunțăm că interul stânga în vârstă de 18 ani face pasul spre Liga Florilor alături de Echipa de Suflet a Bistrițenilor !

🔊 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐞𝐚 𝐓𝐚̂𝐫𝐬̧𝐨𝐚𝐠𝐚̆: „Mă bucur enorm că am ocazia să debutez în Liga Florilor MOL la CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Este o echipă puternică, cu obiective înalte, fiind susținută de suporterii bistrițeni, prezenți meci de meci în tribunele sălii. Aștept cu nerăbdare perioada competițională și revenirea mea în teren. Mă voi implica 100% în pregătire și, implicit în atingerea obiectivelor propuse. Sper să reușesc să ajut echipa cât mai mult”.

🏆Andreea Târșoagă este componentă a echipei naționale de tineret a României cu care a participat la Campionatul Mondial U19 din Polonia, unde a fost declarată de două ori MVP. A câștigat locul II la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Gyor.
Andreea a fost declarată cea mai bună jucătoare a României în Campionatul de junioare – 2017 și 2018 dar și cel mai bun inter stânga în Campionatul de junioare – 2015, 2016 și 2017.
Este de 5 ori campioană națională și de 2 ori vicecampioană națională în Campionatul de junioare, titluri obținute alături de Olimpic respectiv CSM Târgu Mureș.

🔴⚫️ Mulțumim pentru încredere, Andreea !
Bine ai venit !

#CSGloria2018BN
#AndreeaTârșoagă