👏Îți mulțumim TEO!

⚫️🔴După două sezoane la Bistrița, Teodora Bloj se desparte de Gloria 2018 Bistrița Năsăud ! În această perioadă, Teo a câștigat alături de echipă medalia de bronz în Liga Florilor și a fost sfert finalistă în actuala ediție a Cupei EHF.

➡️ Teodora-Adriana Bloj: ”Mă bucur că am făcut parte din echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, m-am simțit foarte bine aici. Echipa are niște suporteri minunați pe care mă voi bucura să îi revăd de câte ori voi avea ocazia. Urez clubului și fetelor mult succes în continuare.”

⚽️Interul stânga Teodora Adriana Bloj s-a născut la Târgu Mureș. A început să joace handbal la vârsta de 7 ani și a practicat acest sport timp de peste 10 ani la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Mureș.
La vârsta de 18 ani s-a mutat în Ungaria, unde a evoluat pentru Szeged KKSE și Hódmezővásárhely LKC, iar din 1 iulie 2008, pentru Siófok KC.
În 2012, Teodora a obținut cu Siófok medalia de bronz în campionatul maghiar și s-a clasat între primele 10 marcatoare din prima ligă maghiară.
Pe 3 iulie 2012, Teodora Bloj s-a alăturat echipei de primă divizie TuS Metzingen pentru care a jucat un sezon. În 2014 a jucat pentru echipa germană din divizia secundă HSG Pforzheim.
În aprilie 2015, handbalista s-a transferat în Liga Națională, la clubul SC Mureșul Târgu Mureș din orașul său natal. După retrogradarea, la sfârșitul sezonului, a echipei târgu-mureșene, Teodora Bloj a semnat un contract pe doi ani cu HC Zalău. În sezonul 2017-2018 a jucat pentru Corona Brașov iar in ultimele două sezoane a evoluat pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

⚫️🔴 Mulțumim Teo !

#CSGloria2018BN #TeodoraBloj