👏Iți mulțumim ANA MARIA INCULEȚ !

🔴⚫️ După două sezoane la Bistrița, Ana Maria Inculeț se desparte de Gloria 2018 Bistrița Năsăud ! În această perioadă, Ana Maria a câștigat alături de echipă medalia de bronz în Liga Florilor și a fost sfert finalistă în actuala ediție a Cupei EHF.

➡️ Ana-Maria Inculeț: ”Mă încântă faptul că am făcut parte din familia CS Gloria 2018 Bistrita – Năsăud! În acești doi ani am avut ocazia să progresez și să lupt alături de oameni deosebiți, care m-au ajutat sa evoluez pe plan profesional și nu numai. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Vă doresc un sezon competițional de succes.”

⚽️ Portarul Ana-Maria Inculeț și-a facut junioratul la LPS Iasi, echipa cu care a obținut două medalii de aur și una de bronz la Campionatul National dar și două titluri de campioană la Olimpiada națională a sportului școlar. Ulterior, a evoluat timp de 4 ani la HC Zalău, echipa cu care a câștigat medalia de bronz în 2017.
În sezonul precedent Ana-Maria Inculeț a fost legitimată la la HCM Slobozia.
A făcut parte din loturile de cadete, junioare și tineret ale României cu care s-a calificat la Campionatele Mondiale și Europene. Cel mai bun rezultat al Ana-Mariei a venit în anul 2012 la Campionatul Mondial din Muntenegru când împreună cu echipa a obținut locul 4. În ultimele două sezoane a jucat pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

🔴⚫️ Mulțumim Ana !

#CSGloria2018BN #AnaMariaInculet