𝗗𝗘𝗣𝗘𝗡𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗗𝗘 𝗢 𝗩𝗜𝗔𝗧𝗔 𝗦𝗔𝗡𝗔𝗧𝗢𝗔𝗦𝗔!!!

𝗗𝗘𝗣𝗘𝗡𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗗𝗘 𝗢 𝗩𝗜𝗔𝗧𝗔 𝗦𝗔𝗡𝗔𝗧𝗢𝗔𝗦𝗔!!!
💥Un număr tot mai mare de adolescenți consumă alcool, tutun și /sau droguri, cu toate ca acest lucru este ilegal și periculos. O parte dintre ei consumă alcool sau substante toxice doar ocazional dar chiar și acest comportament poate fi considerat periculos, deoarece poate duce la dependență și probleme secundare acesteia.
🔴⚫️Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud – Emil Radu Moldovan și alte instituții publice din județ s-au alăturat demersului Liceului cu Program Sportiv, Bistrița Oficial tragând un semnal de alarmă în această privință, prin participarea la Crosul ”Dependent de o viață sănătoasă” care s-a desfășurat astăzi în Padurea Schullerwald.
⚽️Echipele noastre de fotbal (Liga a 3-a), fotbal feminin (Liga a 2-a), handbal (Liga Florilor MOL) și handbal junioare 3 au promovat sportul ca alternativă pentru sănătatea fizică și psihică a tinerilor. Totodată, au stat de vorbă cu cei prezenți despre riscurile determinate de consumul de alcool, tutun și/sau droguri și i-au încurajat să adopte un stil de viață sănătos.
🏃‍♀️🏃Ulterior, copiii, tinerii și adulții participanți au alergat în probele de 800, 1000, 1200 și 1500 de metri, în final cu toții fiind recompensați de organizatori cu medalii.