𝐎 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐛𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭𝐞𝐚𝐧!

𝐎 𝐧𝐨𝐮𝐚̆ 𝐜𝐚𝐬𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐛𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭𝐞𝐚𝐧!
🔴⚫️Baza sportivă Gloria, situată în vecinatatea TeraPlast Arena a fost inaugurată în această seară în prezența președintelui Consiliului Județean Emil Radu Moldovan, a prefectului Teofil Cioarbă, a vicepreședintelui Consiliului Județean Ciprian Kecskes Simionca, a directorului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud Eugen V. Cosma, președintelui Consiliului de Administrație al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud Ioan Mocanu dar și a jurnaliștilor și a fostelor glorii ale fotbalului bistrițean.
🏟Investiția în baza Tip 1 se ridică la circa 14 milioane de lei. Ea cuprinde un teren de fotbal, unul de minifotbal, o clădire administrativă și parcare. Baza dispune de nocturnă și tribune pentru ca toți iubitorii sportului rege să poată urmări în cele mai bune condiții spectacolul sportiv din teren. Aici se vor disputa atât meciuri amicale cât și oficiale ale echipelor noastre din Liga a 1-a (feminin), Liga a 3-a (masculin) dar și cele ale juniorilor Gloriei 2018 – parte a noii Academii de fotbal Gloria.
⚽️În finalul evenimentului, foștii fotbaliști ai Gloriei au demonstrat încă o dată că talentul nu are vârstă, reușind în aplauzele și încurajările celor prezenți faze frumoase de joc și înscriind nu mai puțin de 8 goluri spectaculoase.