𝐆𝐋𝐎𝐑𝐈𝐀 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑, pas important spre handbalul de performanță!

❤️🖤 𝐆𝐋𝐎𝐑𝐈𝐀 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑, pas important spre handbalul de performanță!

⚽ 2️⃣7️⃣0️⃣ de fetițe din Teaca, Beclean, Năsăud, Rodna, Telciu, Sângeorz Bai, Feldru, Ilva, Lechinta, Dumitra, Prundu Bârgăului și Bistrita, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani constituie baza

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

.

După ce anul trecut au primit echipamente complete și sprijin în derularea antrenamentelor, acum, tinerele noastre jucătoare au fost legitimate. Majoritatea vor beneficia de vouchere din partea MTS, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr 157/2020 privind acordarea unui ajutor financiar pentru încurajarea și sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță.
🔝Proiectul ”𝐆𝐋𝐎𝐑𝐈𝐀 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑” crește de la an la an, piramida Gloriei 2018 fiind acum completă!
🔊 𝐂𝐋𝐀𝐔𝐃𝐈𝐔 𝐄𝐕𝐈, 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐉𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫: „Mă bucur că în baza unui protocol de colaborare cu LPS vom avea înscrise în competiții echipe la toate categoriile de vârstă. Obiectivul nostru pe termen mediu e să devenim cel mai important centru handbalistic din Transilvania, iar pe termen lung – cel mai mare din România.
În curând vom avea la dispoziție și un spațiu rezervat cazării micilor handbaliste, dotat la standardele unui hotel dar și o Sala Polivalentă nouă și modernă. Îndeplinim astfel toate condițiile necesare pentru crearea unui mediu perfect în vederea depistării, selecționării și pregătirii copiilor cu aptitudini pentru obținerea de performanțe sportive în handbal.”
🔊 𝐇𝐎𝐑𝐀𝐓𝐈𝐔 𝐏𝐀𝐒𝐂𝐀, 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐂𝐒 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟖 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭𝐚-𝐍𝐚𝐬𝐚𝐮𝐝 (𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐌𝐎𝐋): „Pentru mine a fi puternic, nu înseamnă neapărat doar să fi primul, pentru că pozițiile și clasamentele sunt efemere, e nevoie să fi stabil, prezent, performant și util pentru a avea viitor. Cred că cea mai mare realizare a noastră de pânā acum o constituie acești 270 de copii și întreaga structură de copii si juniori, pentru că avem viitorul asigurat.
Cu ce te poți mandri dacā nu cu ceea ce ai dezvoltat? Gloria -echipa de senioare, echipa de Divizia A, echipele de juniori, copiii, județul Bistrița-Năsăud are cu ce să se mândrească.”
🔊 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐄𝐋𝐀 𝐄𝐕𝐈, 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐂𝐒 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟏𝟖 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭𝐚-𝐍𝐚𝐬𝐚𝐮𝐝 (𝐃𝐢𝐯𝐢𝐳𝐢𝐚 𝐀): „E o mândrie ca în aceste vremuri de pandemie în care s-au retras atâtea echipe și la nivel de senioare, am reușit să legitimăm 270 de fetițe! Am devenit astfel unul din cele mai mari centre de copii și juniori din România. Asta demonstrează că oamenii implicați în proiectul Gloria Junior sunt pasionați și dedicați activității sportive.
Într-o lume în care nimeni nu mai are răbdare să lucreze cu cei mici, dragi colegi, sunteți cea mai importantă categorie de profesori și antrenori din handbalul românesc. Vă mulțumim pentru implicare și sper din suflet să ne vedem în sala de sport începând din 2021.”