𝐀𝐍𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐌𝐀𝐙𝐀𝐑𝐄𝐀𝐍𝐔 revine ACASĂ, la Gloria!

❤️🖤 Poarta Gloriei va fi apărată din nou de Ana Maria Măzăreanu, o sportivă talentată, muncitoare și foarte iubită de suporterii noștri.

🔊𝐀𝐧𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮: „Mă bucur că am revenit la Bistrița. Este locul pe care îl numesc acasă. Pentru sezonul următor îmi doresc să avem un parcurs cât mai bun în toate competițiile în care echipa va fi angrenată și să ne îndeplinim obiectivele. Sunt nerăbdătoare să ne reunim și abia aștept meciurile de acasă pentru ca îmi este dor de atmosfera pe care suporterii bistrițeni o oferă de fiecare dată”.

🏆Ana Maria Măzăreanu și-a început cariera la LPS Iaşi, alături de care a obținut două medalii de aur în competiția internă rezervată juniorilor I. În campionatul juniorilor II și III a obținut câte o medalie de bronz.
A fost selectată apoi la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.
Ana Maria a mai jucat pentru HCM Buzău și Universitatea Cluj. Cu echipa clujeană a obținut o medalie de bronz și una de argint, în perioada 2011-2016. Totodată a jucat în faza grupelor în Liga Campionilor, sezonul 2012-2013.
În sezonul 2016-2017 a venit la CSM Bistrița, alături de care a obținut medalia de bronz în Final Four-ul Cupei României, evoluând mai apoi la CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, echipă cu care a câștigat medalia de bronz în Liga Florilor la finalul sezonului 2018-2019.
Ana Maria Măzăreanu a fost convocată și la lotul național de senioare, în stagiul de pregătire derulat în aprilie 2017 la Bistrița.
În sezonul recent încheiat, portarul a evoluat la CS Minaur Baia Mare.

🥅 𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐢 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭, 𝐀𝐧𝐚 !

#CSGloria2018BN
#AnaMariaMazareanu