𝐀𝐋𝐌𝐔𝐃𝐄𝐍𝐀 𝐑𝐎𝐃𝐑𝐈𝐆𝐔𝐄𝐙 𝐑𝐎𝐃𝐑𝐈𝐆𝐔𝐄𝐙 revine la Gloria!

❤️🖤Vicecampioana mondială Almudena Rodriguez Rodriguez va evolua din nou pentru Echipa de Suflet a Bistrițenilor! Jucătoarea iberică revine la Gloria după un sezon jucat în Germania la Thüringer HC.

🔊Almudena Rodríguez Rodríguez: „Sunt foarte fericită ca voi juca din nou la Bistrița, pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Sper să facem cât mai multe meciuri bune și să înregistrăm cât mai multe performanțe. Voi da totul în teren pentru ca echipa să își atingă obiectivele propuse. Abia aștept să mă reîntâlnesc cu publicul bistrițean.”

🏆Interul dreapta s-a născut în 1993 în Las Palmas Spania. Şi-a dedicat cariera până să vină în România unei singure echipe: Rocasa Gran Canaria. Internaţională la toate categoriile de vârstă, cu zeci de prezenţe în echipa de senioare a Spaniei, Almudena a fost desemnată în sezonul 2015/2016 cel mai bun inter dreapta din Liga Loterias Bm feminino (prima ligă a Spaniei).
Alături de Rocasa Gran Canaria şi-a trecut în palmares, în sezonul 2013-2014, locul al 2-lea în Liga spaniolă, dar şi medalii de argint în Super Cupa Spaniei şi Cupa Spaniei.
La Campionatul Mondial Universitar din anul 2014 a ocupat locul al 5-lea cu naţionala ţării sale.
În sezonul 2016-2017 a participat în EHF Challenge Cup, competiţie în care a marcat 38 de goluri. Cu 454 de goluri marcate în 104 partide jucate în Liga Loterias, dintre care 132 în cele 21 de partide jucate, Almudena şi-a trecut în palmares şi Copa de la Reina.
A câștigat împreună cu echipa națională a Spaniei medalia de aur la a XVIII-a ediție a Jocurilor mediteraneene și argintul la Campionatul mondial de handbal din Japonia.
Interul dreapta a semnat în 2017 cu CSM Bistrița, echipa pentru care a jucat două sezoane, după care s-a transferat în Germania la Thüringer HC. De acolo, revine la Bistrița pentru a juca la Gloria 2018, cu care a inregistrat la finele sezonului trecut performanța de a câștiga medalia de bronz în Liga Florilor.

🔴⚫️ 𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐢 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭, 𝐀𝐥𝐦𝐮!

#CSGloria2018BN
#AlmudenaRodriguezRodriguez

 – cu Almudena Rodríguez Rodríguez.