❗️Reguli privind accesul la evenimentul sportiv de diseară, ora 18.00 de pe stadionul „Jean Padureanu”

❗️Reguli privind accesul la evenimentul sportiv de diseară, ora 18.00 de pe stadionul „Jean Padureanu”
🔥Accesul pe stadion se face pe portile de lângă tribunele A și B, începând cu ora 16.30. Vă rugăm să vă prezentați din timp la stadion pentru a evita aglomerările de persoane și a respecta regulile de distanțare și cele de siguranță sanitară, în vigoare.
🔺Pot participa ca spectatori la evenimentele sportive în aer liber persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Nu vom colecta dovezile, ele trebuie doar prezentate la intrarea pe stadion personalului abilitat să efectueze triajul.
🔺Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.
🔺Accesul în incintă va fi permis în urma triajului observațional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menține, persoana va fi izolată de restul grupului și i se va recomanda să contacteze autoritățile sanitare.
🔺Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați să colaboreze și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și/sau genți de dimensiune admisă.
🔺Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv. Minorii sub 5 ani nu au această obligativitate.
🔺Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.
ATENȚIE!
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile (se deschid doar tribunele A și 😎.
🏟Vă rugăm să respectați normele sanitare în vigoare dar și distanțarea fizică.
📌Reglementările sunt cuprinse în ordinul pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării activităților sportive în spații închise, desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic, respectiv accesul spectatorilor la evenimentele sportive semnat de Ministerul Tineretului si Sportului (Nr. 535 din 30 iulie 2021) si Ministerul Sanatatii (Nr. 1.505 din 9 august 2021)